SOMOS CENTRO DE ACOGIDA Y RECUPERACIÓN DE LA PROTECTORA SALVANDO PELUDOS ESPAÑA

L'encant de casa nostra

Passió pels animals/Pasión por los animales

Des de ven petita he sentit una connexió especial amb els animals, en concret per gats i gossos; per aquest motiu vaig decidir enredar a la meva família per tenir cura dels vostres peluts amb tot l'amor del que és capaç d'oferir el nostre cor.
*********
Desde muy pequeña he sentido una conexión especial con los animales, más concretamente con gatos y perros, por ese y otros motivos me decidí a emplear mi corazón y mis conocimientos para cuidar de vuestr@s peludetes con todo el amor de que soy capaz.

Adopta un amic/un amigo

Som casa d'acollida de la protectora "Salvando Peludos España" des de fa més d'5 anys i compaginem la nostra feina a la "resi" amb la socialització dels peluts que busquen una familia; els ajudem a preparar-se per ser els gossets ideals.
*******
Somos casa de acogida de la protectora "Salvando Peludos España" desde hace más de 6 años y compaginamos nuestro trabajo en la "resi" con la socialización de los peludos que buscan una nueva família.
Les ayudamos a prepararse para ser los perretes ideales.

Tracte de Qualitat/Trato de calidad

Quan triïs allotjar a la teva mascota amb nosaltres, pots estar segur que rebrà un servei veritablement personalitzat. Discutirem l'alimentació habitual de la teva mascota, els medicaments i la rutina de joc, i farem tot el possible perquè això s'adapti al nostre servei. Potser la teva mascota preferiria relacionar-se amb altres animals? Simplement contacteu amb nosaltres quan feu la vostra reserva. La felicitat de la teva mascota és el més important per a nosaltres.  ********* Cuando escojas alojar a tu mascota con nosotras,puedes estar segur@ de que recibirá un servicio totalmente personalizado.Hablaremos de su alimentación,su medicación y su rutina de juegos, haremos todo lo posible para adaptarnos a el/ella. ¿Puede ser que tu amig@ prefiera relacionarse con otros perretes? ,Tan solo tenéis que contactar con nosotras para reservar una visita. La felicidad de tu perr@ es lo más importante para nosotras. '

No som empresa, som persones! No somos empresa, somos personas!!

Sabem que deixar la seva mascota mai és fàcil, pel que el nostre objectiu és que el procés sigui el menys estressant possible. Ens assegurarem de que la teva mascota rebi àpats regulars, molt de temps a l'aire lliure i molt d'amor i afecte per part nostra.  Oferim allotjament per a mascotes des d'un dia fins a diverses setmanes.  Pregunta per l'opció de "Llarga estança" **************** Sabemos que dejar a tu mejor amig@ no es nunca fácil, por eso nuestro objetivo es hacer que ese proceso sea lo menos traumático posible. Nos aseguramos de que tu perrete reciba comidas regulares, mucho tiempo de juego en buena compañía y mucho amor. Os ofrecemos alojamiento desde 1 día (sin pernoctación) hasta diversas semanas. Pregunta por la opción "Larga estancia"

Entorn ideal

Tenim la gran sort de viure abraçats per la Mare Natura, lo que es tradueix en un ambient sa, relaxant i allunyat de l'estrés de la ciutat.

Gran espai obert

Tenim a disposició dels vostres peluts més de 800m2 on poden còrrer i jugar amb d'altres gossets, fer forats per trobar grans tresors amagats i menjar herbes per purgar-se que no estàn contaminades per la polució.

Educació en positiu

Properament hi haurà novetats

Cap pelut sense llar! Ningún perrete sin hogar

Estem totalment compromesos a trobar-li una nova llar a tots els peluts de les protectores SALVANDO PELUDOS ESPAÑA, de la que som casa d'acollida i col·laboradors actius.

******

Estamos totalmente comprometidos con ayudar a encontrarle un hogar definitivo a todos los perretes que podamos de las protectoras SALVANDO PELUDOS ESPAÑA de la que somos casa de acogida y colaboradores activos.

Som diferents perquè...Som persones amants dels animals

Atenem a peluts amb necessitats especials
No tenim gàbies
Socialització amb els meus peluts
Jardí + de 800m2
Consulta gratuita
Servei 24h
Recollida i tornada a casa del gos
Assessorament veterinari
Facilitats de pagament
No cal fer reserva
Contacte diari amb nosaltres
Fotos i videos del teu amic
Pagament amb tarjeta
Idiomas que se hablan:
Catalán, Español, Frances, Inglés